Ekström_logo_svart
Vi producerar och designar mässmontrar/evenemang globalt. Genom kreativitet och stort engagemang skapar vi det ultimata mässtillfället för just Er. Vi sätter fokus på design som gör att ni sticker ut i mängden och att besökaren kommer ihåg budskapet som ni vill förmedla. Vår målsättning är att skapa en total upplevelse så att ni når Ert mål.

Vi är ett av Sveriges mest erfarna företag inom Expo/Event varför vi vågar påstå att vi har en trygghet och stor självkänsla som har byggt trovärdighet till en lång lista med företag från hela Europa.

Vi arbetar med olika utställningsmaterial såsom Octanorm, BeMatrix, Tross-system samt snickeri.
Vi har vårt snickeri som bygger väggar, tak, podier i alla tänkbara former och färger. Alla möjligheter finns när det gäller design. Även vår ljus- och ljudavdelning har det ni behöver såsom LED-skärmar, projektorer, datorer mm. Vi har det mesta att hyra ut.

Vi har även vår Text/Bild avdelning där logos, bilder, vepor, storbilder tillverkas enligt dina önskemål.

Vi har medarbetare runt om i norden med bas i Göteborg där allt produceras och tillverkas från idé till färdigt koncept. Vi lagrar även er monter/utställningsmaterial till nästa tillfälle ni ställer ut, och givetvis modifierar det som vi kommer överens om. Med andra ord allt under ett och samma tak.

Tycker ni att detta låter intressant så hör av Er till oss så hittar vi en kreativ lösning tillsammans med våra projektledare/designers. Förslagen presenteras alltid kostnadsfritt i 3D bilder så att ni ser exakt hur allt kommer att bli när ni ställer ut. Välkomna till oss.